bububub

ohhhhh ja e så jävla trött på killar.
fan antingen hittar dem på dem sjukaste jävla lögnerna elr så är de ngt annat mög.

var iallafall på skeppsbron idag med carro en sväng.. helt okej men riktigt sjukt kallt
har hundra grejor att göra i helgen arbeten osv. sååååååå jobbigt

teenmuuummmmmmm

jag älskar att kolla på serier som unga mödrar, teen mum, 16 and pregnant osv. Vissa får barn redan vid 15 års åldern och det är helt jävla sjukt. oftast e de såna jävla puckon oxå som inte fattar ett skit om livet. Idag tex när ja väntade på bussen såp kommer de av ett skit ungt par med en unge. ja hade kofta + jeansjacka+ stor halssduk o de va SKITY ballt ändå. paret kom ut från bussen med en barnvagn o båda hade en stor vinterjacka på sig. men deras son som inte var mer än 4-5 mån fick sitta i vagnen lutat mot sidan bara med en kortärmad body? och mammans slängghde typ i han i vagnen. När ja ser sånt får jag såna spel att ja vill gå fram och ta hem barnet. Det borde bli mer krav på om man ska skaffa barn. man borde få gå egenom tester och allting. fan alltså:)


save and grace

nu har jag precis kommit hem från påskmiddag och allt dedära. Fick present och pengar osv så de känns ändå okej att de är påsk. Något är fel på mig jag rä så otroligt helvetes trött helllllla tiden. ska sova lite nu sen träffa some people.

Just nu har jag sån spritfetvecka.. Jag har drcukit otrolgt mkt sprit. flera dagar irad och ikväll är sista dagen.
har hittat några familjér nu som mailat mig etc. Vissa rikare än andra men ja får seeeee. kommer längta hem och ja kan vara en riktig bölfis. fast känner ändå att ja behöver lämna sverige.

man ska aldrig bli för bekväm.

RSS 2.0